Værdibaseret markedsføring2019-02-05T17:10:08+00:00

VÆRDIBASERET MARKEDSFØRING

Skal vi sige det højt på strå, er vi til for at skabe grafiske mirakler og kommunikative løsninger, der flytter din virksomhed til nye højder. Skal vi sige det på jysk og med fødderne godt plantet i mulden, så er vi til for at hjælpe dig med at finde netop den strategi og de tiltag, der skal til for at skabe langsigtet effekt og værdi for din virksomhed.

Få styr på din markedsføring

Vi vil fungere som jeres eksterne marketingsafdeling. Vi tror ikke på hurtige løsninger, når nye tiltag skal forankres. Vi udvikler en langsigtet strategi og marketingsplan for jer med løbende sparring, rådgivning og evaluering, hvor vi tager os af jeres kommunikation og markedsføring fuldt ud – eller i den grad, i ønsker. Vi gør det nemt for jer og sikrer jer samtidig vækst og målbar værdi.

Hvad kan vi?

Når du overlader din markedsføring til os, slipper du for uforudsete udgifter og uoverskuelige timefakturerringer. Vi er til rådighed 365 dage om året, så din kommunikation ikke går i stå på helligdage, weekender og uforudsete sygedage.

  • Rådgivning og strategi
  • Websites
  • Sociale medier
  • Tryksager og reklameartikler
  • Grafisk layout, design og rentegning
  • SEO
  • Nyhedsmails
  • Webshops
  • Video og billedbehandling
  • Tekstforfatning

Hvordan gør vi helt konkret?

Vores arbejde starter altid med en grundig analyse af jeres virksomhed, der tager afsæt i vores faglige kompetencer og erfaring, research og interviews samt, hvordan markedet ser ud her og nu. Ud fra vores analysearbejde kan vi identificere jeres udfordringer og potentiale.

Hvilke platforme og medier passer til jeres firma og målgruppe? Hvad er jeres budget? Hvordan kan vi sikre os, at jeres budskaber bliver udtrykt bedst og rammer målgruppen – både på skrift, grafisk design, web, billeder, videoer, tryk eller andet? Hvor skal i tage fat for at sikre jer den største effekt?

Et langvarigt samarbejde

Hos os tror vi sjældent på, at der er noget, der hedder en engangsløsning. Vi bliver med dig, så længe du vil. Vi tjekker løbende op, retter til og står altid til rådighed for at udvikle jeres tiltag i den rigtige retning gennem professionel rådgivning.

Hvad er næste skridt?

Vi udvikler aldrig en strategi, vi ikke står på mål for. Når vi har fundet de rette tiltag og de næste skridt, der skal tages for jeres virksomhed, tager vi selvfølgelig fuldt ud ansvar for vores idéer. Vi eksekverer på det, vi aftaler – fra mindste detalje – redigering og tilpasning af et billede; til de store, overordnede løsninger, hvor vi eksempelvis udvikler og designer et helt nyt website for jer. Som kunde hos os er rådgivning og sparring en vedvarende ting, der følger den naturlige gang af arbejdets effekt og eventuelle ændringer.

Hvad med det store overblik?

Selvom vi er en kreativ flok med krøllede hjerner, kan vi også godt lide struktur. Vi udvikler et årshjul for vores arbejde med jer, som passer til jeres branche, mærkedage, events, deadlines osv.

Servicetjek

Uanset, hvor jeres virksomhed står i dag, kan i have stor gavn af at give jeres strategi et servicetjek. Derfor er du også meget velkommen til at kontakte os, hvis du blot har brug for et professionelt sæt øjne til at kigge på din nuværende situation eller faglig sparring og vejledning til et enkeltstående behov.

Kontakt os, eller kom forbi kontoret til en snak om, hvad vi kan gøre for dig!

FÅ STYR PÅ DIN MARKEDSFØRING