Tryksager2018-11-22T13:48:17+00:00

Tryksager

alle slags tryksager i alle formater

Hvad er det første du tænker på, når du hører ordet tryksager? Tænker du plakater, visitkort og flyers? Eller tænker du puslespil,
t-shirts og drikkedunke?

Hvis du svarede ja til første spørgsmål, så har du umiddelbart samme opfattelse som størstedelen af befolkningen. Tryksager er meget mere end den klassiske opfattelse, som ofte er begrænset til eksempelvis brochurer, blokke, bannere osv.

Du spørger måske, hvad du skal bruge det til?
Vi hjælper dig gerne med at udvide din horisont og sætte fantasien i gang til at finde ud af, hvordan du kan brande din virksomhed og skabe opmærksomhed hos din målgruppe via forskellige tryksager.

Et par eksempler på tryksager, som måske er uden for din vante opfattelse, kunne være fodbolde, ølbrikker, æsker, valgplakater, musemåtter, emballage, krus, paraplyer og bilfolie.

Vi har et stærkt team af folk, der er skarpe på at udvikle alt lige fra det rette budskab til det grafiske design til din næste tryksag. Gennem de sidste 20 år har vi opbygget et stærkt netværk af trykkerier i både ind- og udland. De fleste trykkerier er specialister i få slags tryksager. Derfor er det brede netværk nødvendigt for at sikre billig pris, høj kvalitet og levering til tiden. Vi står for alt lige fra rådgivning, idé og design til produktion, levering og opfølgning.

Kontakt os i dag for at høre, hvad vi kan gøre for dig!

FÅ STYR PÅ DIN MARKEDSFØRING