Vi rammer din målgruppe

Vil du have mere trafik på din hjemmeside eller flere besøgende i butikken? Hvis du vil opdage det fulde potentiale for din markedsføring, kan du trygt overlade din online tilstedeværelse til os.

Vi målretter din online annoncering, laver opslag til dine sociale medier, designer en visuel identitet og gennemgår statistikkerne for dine opslag og annoncer, så du er holdt ajour med, hvilke resultater din online markedsføring giver.

Ved at tage styringen på dine sociale medier, sørger vi for, at dit brand kommer frem i verden, så du selv kan fokusere på andre opgaver.

Lean back… we’ve got it.

Thomsenogco-kampagne-sociale-medier-tlf-500x857_2

SE OS SOM EN DEL AF JERES TEAM

Vi fungerer ikke kun som jeres eksterne marketingafdeling – se os som jeres eksterne kollegaer. Fordelen, ved at vi er en del af teamet, er, at du selv kan skrue op og ned for indsatsen efter behov. Det eneste det kræver fra dig, er informationer, forventningsafstemning og godkendelse.

Månedlig pakkeløsning

Vi har sammensat et priseksempel på en månedlig pakke, hvor du kommer godt fra start med din online markedsføring:

  • 2-3 organiske opslag på Facebook/Instagram/LinkedIn pr. uge
  • 1-2 annoncer på Facebook/Instagram/LinkedIn pr. måned
  • Grafisk design/billeder/video og tekst til opslag og annoncer
  • Evaluering, analyse og opfølgning

Pris fra 2995,- pr. måned, ex. moms.

Vi kan naturligvis tilpasse din markedsføring efter dit behov, hvis du har brug for flere opslag, vil findes på Google eller din hjemmeside trænger til en opdatering – vi sætter ind, hvor behovet er.

Klar til at komme i gang?

Så kontakt Klaus allerede i dag på klausthomseogco.dk eller +45 40 59 17 89.