VI SØGER…

Vil du være en del af et socialt team i et ungt og inspirerende arbejdsmiljø?

Hvem er vi?

Vi er Thomsen&Co. Et sjovt, kreativt, ambitiøst
og socialt full-service kommunikationsbureau
på Aarhus Ø med fart over feltet.

Vi varetager virksomheders branding, og arbejder
hver dag med alt lige fra strategi og rådgivning
til digital markedsføring og offline kommunikation.

Hverdagen hos Thomsen&Co

Hos Thomsen&Co har vi aldrig to dage, der er ens, da vi hver dag bliver mødt af nye og spændende opgaver fra vores kunder.

Det kan være opgaver med alt lige fra sociale medier, SEO, Google Ads og hjemmeside til grafisk design, billede- og videoproduktion samt tryksager, og idet vi er et team af medarbejdere med forskellige kompetencer, går vi særligt op i at hjælpe hinanden. Vi arbejder derfor i et åbent, socialt og ambitiøst kontormiljø, således at vi kan involvere hinanden i vores arbejdsprocesser.

Når vi ikke sidder og arbejder på vores kunders markedsføring, så nyder vi godt af vores lækre frokostordning hos MIB, udfordrer hinanden til et spil bordtennis og vender ugens strabadser, når vi, fredag efter arbejde, mødes til et glas vin, øl eller sodavand.

LÆS MERE

Måske du kender vores kunder?

Hvorfor være praktikant hos et full-service bureau?

Som bureau giver vi dig stor viden i bredden, da du vil sidde med arbejdsopgaver for mange forskellige virksomheder.

Her vil du lære, hvordan du skal levere et færdigt produkt til virksomheder i forskellige størrelser og i forskellige brancher.

Da Thomsen&Co er et full-service mediebureau, har vi medarbejdere med mange forskellige kompetencer samlet under samme tag, og du vil derfor komme til at få en forståelse for, hvordan netop dine kompetencer spiller sammen med andre fagområders arbejde. Det betyder også, at du vil få mulighed for at prøve kræfter med de arbejdsområder, som du finder interessant inden for vores fagområder. Du er derfor selv med til at sætte dit personlige præg på dit praktikophold og -forløb hos Thomsen&Co.

LÆS MERE

Hvad siger vores
tidligere praktikanter?

Livet som praktikant hos Thomsen&Co

Som praktikant hos Thomsen&Co vil du fra første dag blive set som en del af teamet på lige fod med de andre medarbejdere.

Du vil blive en del af et socialt fællesskab i et ungt og engageret arbejdsmiljø i vores rå lokaler på Aarhus Ø. Her vil du blive introduceret for en lang række værktøjer, som du kan tage med dig videre ud på arbejdsmarkedet, og vi vil sørge for, at du kommer til prøve kræfter med lige præcis det, du brænder for. Hos os vil du få et stort ansvar for de opgaver, som du sidder med – og vi selvfølgelig tager højde for, at du er under uddannelse.

LÆS MERE

Er du praktikanten vi leder efter?

Vi søger engagerede og idérige praktikanter med
forskellige fagligheder til at blive en del af vores team.