VI SØGER…

Vil du være en del af et socialt team i et ungt og inspirerende arbejdsmiljø?

Hvem er vi?

Vi er Thomsen&Co. Et sjovt, kreativt, ambitiøst
og socialt full-service kommunikationsbureau
på Aarhus Ø med fart under fødderne.

Vi varetager virksomheders branding, og hver
dag arbejder vi med alt fra strategi og rådgivning
til digital markedsføring og offline kommunikation.

Hverdagen hos Thomsen&Co

Med kunder i forskellige størrelser og brancher møder vi hver dag ind til nye, spændende opgaver på Ø-kontoret…

En kunde kommer sjældent forbi for kun at få lavet Facebook-opslag hos os, og da vi både sidder kommunikationsfolk, grafikere, strategiske kommunikatører, webudviklere og SEO-specialister under samme tag, så er livet i vores åbne kontormiljø praktisk, når der skal vendes detaljer med naboen eller vælges Spotify-playliste. Vi arbejder sammen som et team på tværs af kompetencer, og når vi ikke sidder og nørder den røde tråd i kundernes markedsføring, så nyder vi godt af vores lækre frokostordning, udfordrer hinanden i bordtennis og vender ugens strabadser til vores fredagsbar.

LÆS MERE

Måske du kender vores kunder?

Hvorfor være praktikant hos et full-service bureau?

Som bureau giver vi dig stor viden i bredden, da du vil sidde med arbejdsopgaver for mange forskellige virksomheder…

…der alle skal have udarbejdet unikt materiale i form af eksempelvis fængende budskaber til Facebook, lækkert grafisk design eller effektiv søgeoptimering af deres hjemmeside. Med mange kompetencer under samme tag vil du få en forståelse for, hvordan dine kompetencer spiller sammen med andre fagområders arbejde.

Så uanset om du elsker at rode med tekstbudskaber, brugeroplevelser på hjemmesider eller måske fede designs i Illustrator, får du mulighed for at prøve kræfter med dine interesser hos os.

LÆS MERE

Hvad siger vores
tidligere praktikanter?

Livet som praktikant hos Thomsen&Co

Som praktikant hos Thomsen&Co vil du fra første dag blive set som en del af teamet på lige fod med de andre medarbejdere…

Du bliver en del af et socialt fællesskab i et fedt, ungt arbejdsmiljø i vores fede lokaler på Aarhus Ø, hvor du bliver introduceret for en lang række værktøjer, som du kan tage med dig videre ud i arbejdslivet. Vi sørger for, at du kan prøve kræfter med det, du brænder for, og du får et stort ansvar for de opgaver, som du sidder med, selvom vi selvfølgelig tager højde for, at du er under uddannelse.

LÆS MERE

Er du praktikanten vi leder efter?

Vi søger engagerede og idérige praktikanter med
forskellige fagligheder til at blive en del af vores team.