ONLINE
TILSTEDEVÆRELSE

HJEMMESIDE, SOCIALE MEDIER & SØGEMASKINEOPTIMERING

FÅ STYR PÅ DIN ONLINE TILSTEDEVÆRELSE

Med en abonnementsløsning er du sikret en stærk online tilstedeværelse – præcis hvor det giver mening. Vi tager styringen med målet om at skabe relevante konverteringer og leads.

Du betaler en fast månedlig pris, og vi fordeler indsatsen på de områder, der giver mening, så vi skaber den største værdi for din virksomhed. Det betyder, at vi er fleksible og omstillingsparate.

*Din hjemmeside afskrives over 24 mdr. – herefter fortsætter abonnementet med 3 mdr. opsigelse. Ønsker du at opsige dit abonnement før afskrivningsperioden er ovre, skal du betale restbeløbet af din hjemmeside. Prisen pr. mdr. er ekskl. spend til annoncering.

VIL DU KONTAKTES?

Ønsker du at høre mere om vores abonnementsløsning, så udfyld formularen herunder

TILPASNING

Du betaler en fast månedlig pris, og vi fordeler indsatsen på de områder, der giver mening for den pågældende måned. Vores specialister vurderer hver måned på baggrund af markedet og din virksomheds situation, hvordan dine forskellige platforme styrker og understøtter hinanden. På den baggrund kan vi bruge timerne og kronerne der, hvor der enten er behov for styrkelse eller der, hvor der genereres de bedste resultater.

Vores abonnement er en fleksibel løsning, der kort fortalt styrker din online tilstedeværelse dér, hvor det giver størst værdi fra måned til måned.

HVAD TAGER VI STYRINGEN PÅ?

Vores abonnementsløsning dækker over sociale medier, søgemaskineoptimering og hjemmeside. Det er tre områder, der sammen skaber en stærk online tilstedeværelse – og vi sikrer, at din tilstedeværelse inden for alle tre områder hele tiden er optimeret i forhold til dit mål.

thomsen-og-co-abonnement-hjemmeside

Hjemmeside

Vi giver dig en brugervenlig hjemmeside, der reflekterer din visuelle identitet, styrker din troværdighed og optimerer din forretning (værdi 20.000 kr.). Hjemmesiden er fundamentet for din online tilstedeværelse og opsamler data, der sikrer effektiv markedsføring på de øvrige platforme.

thomsen-og-co-abonnement-sociale-medier

SOCIALE MEDIER

Med sociale medier udvider vi kendskabet til din forretning og sikrer, at målgruppen husker dig. Vi udformer indhold til sociale medier og opsætter målrettede annoncer ud fra det resultat, du ønsker. Det kunne være køb af dit produkt, øget kendskab eller kontaktinformationer.

thomsen-og-co-abonnement-seo

SØGEMASKINEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering er afgørende for din placering og synlighed i Googles søgeoversigt. Gennem grundig søgemaskineoptimering opnår vi de bedst mulige placeringer på Google og skaffer relevant trafik, der skaber de bedste leads og konverteringer.

SKAL VI KONTAKTE DIG?