KOMPETENCER

FULL-SERVICE BUREAU

Vi er et full-service online og offline kommunikationsbureau. Vores speciale er digitale strategier, målbare løsninger, grafisk design og tryksager. Vi tager styringen på din markedsføring og sætter ind, hvor behovet er.

SEO

SEO er afgørende for din placering på Google, og vi har kompetencerne til at gøre dig mere synlig for din målgruppe på nettet. Vi kan ramme din målgruppe skarpt og præcist med søgeordsanalyser, link building, on- og off-site SEO og Google annoncering. 

SEO er en kompliceret størrelse, og derfor kan du spare en masse tid på tekniske detaljer og udførelse af din SEO-optimering ved at lade det være op til vores SEO-eksperter, der hele tiden holder sig opdaterede på det nyeste indenfor området.

Vi lægger en strategi, der passer til din virksomheds budget og målsætning, så I får mest muligt værdi for pengene. 

Læs mere om SEO

ONLINE

Vi tager styringen på din online markedsføring! At skabe et samlet udtryk for din virksomhed er noget af det, vi er bedst til. Vores kreative, grafiske nørder og webudviklere arbejder tæt sammen med vores strategiske kommunikatører for at maksimere dit brands potentiale og udtrykke jeres identitet fra sin bedste side, så den bliver genkendelig, troværdig og går igen på tværs af medier.

For dig betyder det, at du kan samle hele din markedsføring ét sted.

Du sparer både tid, penge og sikrer en rød, professionel tråd gennem hele din online markedsføring. Vi kan både skabe din nye hjemmeside, udforme content og stå for vedligeholdelsen og strategien for dine sociale medier.

Læs mere om sociale medier her

TRYKNING

Det trykte medie kan noget ekstraordinært. Det taler til alle sanser. Det henvender sig på en personlig og håndgribelig måde til din målgruppe, som online kommunikation ikke formår.

Opmærksomhed til din virksomhed gennem konference, fængende busreklamer eller skilte og visitkort, så skaber vi blikfang og styrker dit brand via tryksager. Kun fantasien sætter grænser.

Vi har stor erfaring med at levere alle typer tryksager i alle slags formater, der gør indtryk på din målgruppe. Det kan for eksempel være brochurer, foldere, flyers, beach flag og bannere. Vi står for rådgivning, idé og design til produktion, levering og opfølgning.

Er du interesseret i at høre mere om tryksager? Så kontakt Klaus allerede i dag på klausthomsenogco.dk og 40 59 17 89