KOMPETENCER

FULL-SERVICE BUREAU

Vi er et full-service online og offline kommunikationsbureau. Vores specialer er sociale medier, SEO, Google Ads, web, video- og billedproduktion, grafisk design og tryksager.

Kort sagt; vi tager styringen på hele din markedsføring, så du kan fokusere på din forretning, alt imens du får en rød tråd på tværs af alle platforme!

SEO og Google-annoncering

SEO og Google-annoncering er begge afgørende for din placering på Google. Vi har kompetencerne til at gøre dig mere synlig for din målgruppe på nettet – organisk og betalt.

Vores specialister holder sig hele tiden opdaterede inden for området og lægger en strategi, der passer til din virksomheds budget og målsætning, så du får mest muligt værdi for pengene.

Læs mere om SEO

Læs mere om Google-annoncering

Eller kontakt Heidi på
heidithomsenogco.dk eller +45 40 88 08 88

SOCIALE MEDIER

Sociale medier er et vigtigt format til at skabe troværdighed, udvide kendskabet til din forretning og sikre, at målgruppen husker dig. Vores strategiske kommunikatører udformer indhold til dine sociale medier og opsætter annoncer, der kan generere køb, trafik til din hjemmeside eller øget kendskab, mens vores grafikere sørger for en visuel, rød tråd på tværs af platforme.

Læs mere om sociale medier her

Eller kontakt Heidi på
heidithomsenogco.dk eller +45 40 88 08 88

Grafisk Design

Forbrugere har i dag høje forventninger til brands visuelle fremtoning. Vi tager styringen på din visuelle identitet og laver retningslinjer for, hvordan din virksomhed skal fremstå både online og offline. Uanset om du har brug for et lækkert layout på din hjemmeside eller sociale medier, en rentegning af et design eller et opdateret logo, har vi kompetencerne til at skabe en konsistent visuel fremtoning, der styrker dit brand

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Foto og Video

Skarpt foto- og videomateriale er ideelt til at fange din målgruppes opmærksomhed. Vores erfaringer strækker sig bredt, og vi laver alt fra portræt og reklamefoto til promo- og eventvideoer. Vi står selvfølgelig for optagelserne, efterfølgende redigering og tilpasser din video til det enkelte medie ift. musik, format m.m.

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Tryksager

Det trykte medie taler til alle sanser og henvender sig på en personlig og håndgribelig måde til din målgruppe, som online kommunikation ikke formår. Vi har 25 års erfaring med tryksager og kan hjælpe med stort set alle slags. Vi tager hånd om hele processen; fra strategi og idéudvikling, design og produktion til levering, distribution og opfølgning – så du er sikret det bedste resultat.

Læs mere om tryksager

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

HJEMMESIDER

En brugervenlig hjemmeside, der reflekterer din visuelle identitet og styrker din troværdighed, vil optimere din forretning. Hvad enten din hjemmeside skal generere køb, skabe kontakt til dine kunder eller informere om dit produkt eller service, kan vores webudviklere, tekstforfattere og grafikere opsætte og optimere din hjemmeside, så den hjælper dig med at nå dit forretningsmål.

Kontakt Andreas på
andreasthomsenogco.dk eller +45 20 72 73 74