KOMPETENCER

FULL-SERVICE BUREAU

Vi er et full-service online og offline kommunikationsbureau. Vores speciale er digitale strategier, målbare løsninger, grafisk design og tryksager. Vi tager styringen på din markedsføring og sætter ind, hvor behovet er.

RÅDGIVNING

Vi er altid opmærksom på målgruppen, så målgruppen bliver opmærksom på dig. Vi er din sparringspartner og rådgiver, der sørger for, at dit brand og dine budskaber brænder gennem støjen og når ud til din målgruppe.

Kun ved at forstå kan vi forandre.
For at sikre den optimale indsats arbejder vi ud fra:

  • Virksomheds-/situationsanalyse
  • Markedsanalyse af målgrupper og konkurrenter
  • Udvikling af langsigtet samt lavpraktisk strategi
  • Løbende sparring, opfølgning og evaluering

ONLINE

Vi tager styringen på din online markedsføring! At skabe et samlet udtryk for din virksomhed er noget af det, vi er bedst til. Vores kreative, grafiske nørder og webudviklere arbejder tæt sammen med vores strategiske kommunikatører for at maksimere dit brands potentiale og udtrykke jeres identitet fra sin bedste side, så den bliver genkendelig, troværdig og går igen i al jeres kommunikation.

For dig betyder det, at du kan samle hele din markedsføring ét sted.

Du sparer både tid, penge og sikrer en rød, professionel tråd gennem hele din online markedsføring.

TRYKNING

Vi står for rådgivning, idé og design til produktion, levering og opfølgning. Det trykte medie kan noget ekstraordinært. Det taler til alle sanser. Det henvender sig på en personlig og håndgribelig måde til din målgruppe, som online kommunikation ikke formår.

Opmærksomhed til din virksomhed gennem konference, fængende busreklamer eller skilte og visitkort, så skaber vi blikfang og styrker dit brand via tryksager. Kun fantasien sætter grænser.

Vi har stor erfaring med at levere alle typer tryksager i alle slags formater, der gør indtryk på din målgruppe.