KOMPETENCER

FULL-SERVICE BUREAU

Vi er et full-service online og offline kommunikationsbureau. Vores specialer er sociale medier, SEO, Google Ads, web, video- og billedproduktion, grafisk design og tryksager.

Kort sagt: vi tager styringen på hele din markedsføring, så du kan fokusere på din forretning!

SEO og Google-annoncering

SEO og Google-annoncering er begge afgørende for din placering på Google, og vi har kompetencerne til at gøre dig mere synlig for din målgruppe på nettet – organisk eller betalt. Vi kan med SEO ramme din målgruppe skarpt og præcist med søgeordsanalyser, link building samt on- og off-site SEO, mens Google Ads og Google Shopping er annonceværktøjer, hvor du mod betaling hurtigt kommer til at lægge i toppen af din målgruppes Google-feed.

SEO og Google-annoncering er komplicerede størrelser, og derfor kan du spare en masse tid på tekniske detaljer og udførelse ved at lade det være op til vores specialister, der hele tiden holder sig opdaterede på det nyeste indenfor de forskellige områder.

Vi lægger en strategi, der passer til din virksomheds budget og målsætning, så I får mest muligt værdi for pengene.

Læs mere om SEO

Læs mere om Google-annoncering

Eller kontakt vores SEO-specialist på
heidithomsenogco.dk eller +45 40 88 08 88

ONLINE

Vi tager styringen på din online markedsføring! Din online tilstedeværelse har stor betydning for din position på markedet. At skabe genkendelighed, troværdighed og konsistens på tværs af alle online platforme er noget af det, vi er bedst til.

Med vores strategiske kommunikatører udformer vi content til dine sociale medier, mens vores webudviklere arbejder for at optimere din hjemmeside. For at sikre at dit brand får et sammenhængende udtryk på alle sociale platforme, udarbejder vores grafikere, fotograf og webudviklere sammen en visuel online tilstedeværelse, der fanger din målgruppe.

Du sparer både tid, penge og sikrer en rød professionel tråd ved at overlade din online markedsføring til os.

Læs mere om sociale medier her

Eller kontakt Heidi på
heidithomsenogco.dk eller +45 40 88 08 88

Grafisk Design

Forbrugere har i dag høje forventninger til brands visuelle fremtoning. En usammenhængende visuel identitet kan påvirke dit brands troværdighed.

Vi tager ansvaret for din visuelle identitet og laver retningslinjer for, hvordan din virksomhed skal fremstå både online og offline. Vores grafiske designere holder sig opdaterede på trends og nye værktøjer, så dine brugere altid får den bedste oplevelse på tværs af dine platforme.

Uanset om du har brug for et lækkert layout, en rentegning af et design, eller dit logo trænger til en opdatering, så har vi kompetencerne til at skabe en konsistent visuel fremtoning, der er gennemgående for hele dit brand.

Hvis du ønsker at holde en skarp, spændende og sikker visuel profil, så lad os give dit brand en visuel makeover.

Kontakt os allerede i dag på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Foto og Video

Hvis du vil fange din målgruppes opmærksomhed, er det vigtigt, at du udtrykker dig stærkt visuelt både online og offline.

Vores erfaringer med foto- og videoproduktion strækker sig bredt, og vi kan lave alt lige fra portræt og reklamefoto til promo- og eventvideoer. Vi står selvfølgelig for optagelserne, efterfølgende redigering og tilpasser din video til det enkelte medie ift. musik, format m.m.

Hvis du er klar til at give din visuelle profil en opfriskning, så kan vi stå for dit næste shoot.

Kontakt os allerede i dag på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Tryksager

Det trykte medie kan noget ekstraordinært. Det taler til alle sanser og henvender sig på en personlig og håndgribelig måde til din målgruppe, som online kommunikation ikke formår.

Hos Thomsen&Co kan vi hjælpe med næsten alle former for tryksager:
· Brochurer, foldere og flyers
· Kataloger og magasiner
· Merchandise og reklameartikler
· Rollups, beachflag, små og store bannere til både indoor og outdoor

Med vores mange års erfaring kan vi vejlede dig i netop de formater, der gør indtryk på din målgruppe. Fra strategi og idéudvikling, design og produktion til levering, distribution og opfølgning – vi er med i hele processen og sikrer dig det bedste resultat.

Fortæl os om dine ønsker, og vi finder den løsning, der passer til dig.

Kontakt Klaus allerede i dag på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89