KOMPETENCER

FULL-SERVICE BUREAU

Vi er et full-service online og offline kommunikationsbureau. Vores specialer er sociale medier, SEO, Google Ads, web, video- og billedproduktion, grafisk design og tryksager.

Kort sagt; vi tager styringen på hele din markedsføring, så du kan fokusere på din forretning, alt imens du får en rød tråd på tværs af alle platforme!

HJEMMESIDER

En brugervenlig hjemmeside, der reflekterer din visuelle identitet og styrker din troværdighed, vil optimere din forretning. Hvad enten din hjemmeside skal generere køb, skabe kontakt til dine kunder eller informere om dit produkt eller service, kan vores webudviklere, tekstforfattere og grafikere opsætte og optimere din hjemmeside, så den hjælper dig med at nå dit forretningsmål.

Læs mere om hjemmesider her

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

SOCIALE MEDIER

Sociale medier er et vigtigt format til at skabe troværdighed, udvide kendskabet til din forretning og sikre, at målgruppen husker dig. Vores strategiske kommunikatører udformer indhold til dine sociale medier og opsætter annoncer, der kan generere køb, trafik til din hjemmeside eller øget kendskab, mens vores grafikere sørger for en visuel, rød tråd på tværs af platforme.

Læs mere om sociale medier her

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

SEO og Google-annoncering

SEO og Google-annoncering er begge afgørende for din placering på Google. Vi har kompetencerne til at gøre dig mere synlig for din målgruppe på nettet – organisk og betalt.

Vores specialister holder sig hele tiden opdaterede inden for området og lægger en strategi, der passer til din virksomheds budget og målsætning, så du får mest muligt værdi for pengene.

Læs mere om SEO

Læs mere om Google-annoncering

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Strategisk Rådgivning

Strategien er drivkraften bag din online tilstedeværelse og er afgørende for, at du rammer målskiven. Med den rette strategi kan du sikre, at du ikke spilder dine markedsføringskroner på de forkerte indsatser, men tværtimod får det maksimale udbytte ud af hver en krone. I samarbejde med dig analyserer vi dine aktiviteter og platforme. På denne baggrund kan vi udarbejde en løsningsmodel på de fundne udfordringer.

Læs mere om strategisk rådgivning her

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Grafisk Design

Forbrugere har i dag høje forventninger til brands visuelle fremtoning. Vi tager styringen på din visuelle identitet og laver retningslinjer for, hvordan din virksomhed skal fremstå både online og offline. Uanset om du har brug for et lækkert layout på din hjemmeside eller sociale medier, en rentegning af et design eller et opdateret logo, har vi kompetencerne til at skabe en konsistent visuel fremtoning, der styrker dit brand

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Foto og Video

Skarpt foto- og videomateriale er ideelt til at fange din målgruppes opmærksomhed. Vores erfaringer strækker sig bredt, og vi laver alt fra portræt og reklamefoto til promo- og eventvideoer. Vi står selvfølgelig for optagelserne, efterfølgende redigering og tilpasser din video til det enkelte medie ift. musik, format m.m.

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Tryksager

Det trykte medie taler til alle sanser og henvender sig på en personlig og håndgribelig måde til din målgruppe, som online kommunikation ikke formår. Vi har 25 års erfaring med tryksager og kan hjælpe med stort set alle slags. Vi tager hånd om hele processen; fra strategi og idéudvikling, design og produktion til levering, distribution og opfølgning – så du er sikret det bedste resultat.

Læs mere om tryksager

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89

Brancher

BRANCHER

Hos Thomsen&Co er vi specialiserede indenfor en række brancher – Det gælder bl.a. hotel-, restaurations-, ejendoms- og bilbranchen. Dette gør os i stand til at give dig den bedste vejledning i tendenser og mulige indsatsområder inden for markedsføring i den bestemte branche, som du befinder dig i. På denne måde kan vi sikre, at du får stillet den bedst mulige ekspertise og sæt af kompetencer til rådighed, så vi når jeres målsætninger – uanset om det gælder sociale medier, SEO, grafisk design, tryksager eller meget andet.

Læs mere om brancherne her 

Kontakt Klaus på
klausthomsenogco.dk eller +45 40 59 17 89