Loading...
Kompetencer2019-01-09T13:49:55+00:00

Rådgivning

Når din virksomhed skal markedsføres, lægger vi hjernerne i blød og sørger for, at vi på den mest effektive måde markedsfører dig eller din virksomhed. Vi gør alt for at matche dine behov og nå ud til din målgruppe, og vi er knivskarpe i vores kommunikation – uanset om det er offline eller online.

Vi hjælper jeres virksomhed til at se det, der er blevet usynligt for jer. Tænk på os som en flok loyale medarbejdere, der i tæt samarbejde med jer, ser med nye øjne på jeres nuværende kommunikation og kommer med nye idéer til forbedringer og tiltag. Vi stiller os til rådighed som din kompetente sparringspartner og rådgiver, og vi sørger for, at dine budskaber brænder gennem støjen og når ud til din målgruppe.

Kun ved at forstå, kan vi forandre

Vi finder derfor vores løsninger i tæt samarbejde med dig.

For at sikre os den optimale forståelse for din virksomhed og for at finde de løsninger, der får din virksomheds kommunikation til at brænde igennem, foretager vi:

  • Virksomhedsanalyse – Kernen i jeres DNA, problemstillinger og potentiale

  • Markedsanalyse af målgruppe og konkurrenter

  • Udvikling af langsigtet samt lavpraktisk strategi

  • Løbende sparring, opfølgning og evaluering

Strategi sætter kurs

Strategi handler om til- og fravalg. Din målgruppe er vores kompas. Når strategi skal udvikles, stiller vi mange spørgsmål til os selv og jer. Hvilken målgruppe? Hvilke platforme? Hvilke budskaber? Hvilken indsats? Hvilke kommunikationsmål? Hvilken ønsket effekt?

Strategi skal forholde sig til nu og her, så vi kan hejse sejlet og sætte kurs i den bedste retning. Men strategi skal også være langsigtet og holdbar, så skuden ikke synker, men tværtimod tager fart og fastholder den. Vores mandskab står til rådighed for at sætte den på rette kurs på din markedsføring. Og vi udvikler aldrig en strategi, som vi ikke står på mål for.

Dig fremfor alt

Hos Thomsen&Co arbejder vi altid med dine behov før alt andet.
Vi laver en kommunikationsplan i samarbejde med jer for at finde ud af, hvor og hvordan I bedst kan blive set og hørt, så I kan være top-of-mind hos jeres målgruppe. Dog handler det ikke kun om at blive set, men i høj grad også om, hvordan i vil ses.

Jo bedre din målgruppe kender dig og har et tilhørs­forhold til dit brand, jo mere kan du få dem til at handle og vise loyalitet over for din virksomhed.

Online

Vi tager styringen på din online markedsføring! Vores kompetencer gør det muligt for os at varetage mange typer opgaver inden for online markedsføring – sociale medier, hjemmesider, SEO, Google Ads, annoncer, nyhedsmails og webshops.

At skabe et samlet udtryk for din virksomhed er noget af det, vi er bedst til. Vores kreative, grafiske nørder arbejder tæt sammen med vores strategiske kommunikatører for at udtrykke jeres identitet, så den bliver genkendelig, troværdig og går igen hele vejen igennem al jeres kommunikation.

Vi sørger for design, layout, logoer, rentegning, tekstforfatning, billeder, video, pressemeddelelser og meget mere. For dig betyder det, at du kan samle hele din markedsføring ét sted. På den måde sparer du både tid, penge og sikrer dig en rød tråd gennem hele din markedsføring.

Vi ved, hvad der skal til for effektivt at nå din målgruppe på de online medier.

  • Gennem brugervenligt og lækkert design af din hjemmeside skaber vi gode førstehåndsindtryk og øger kunders oplevelse af din virksomhed
  • Gennem fængende budskaber, knivskarpt visuelt content og annoncering når vi ud til netop din målgruppe på sociale medier
  • Gennem grundigt SEO-arbejde og Google Ads sikrer vi os, at dine kunder finder frem til dig, når de søger på Google.

Vi skaber en genkendelig identitet på tværs af alle online platforme, du er synlig på. Dine interessenter har dermed mulighed for lettere at huske dig og danne sig et billede af dit brand.

En af de helt store fordele for dig er, at vi formår at overføre den samme visuelle stil, som vi udvikler digitalt, til hele din offline kommunikation.

Du kan læse mere om vores kompetencer inden for tryk her.

Trykning

Vi er med dig fra rådgivning, idé og design til produktion, levering og opfølgning.

Det trykte medie kan noget ekstraordinært. Det taler til alle sanser. Det henvender sig på en anderledes og håndgribelig måde til din målgruppe, som online kommunikation ikke formår.

Om du skal på konference eller udstilling, vil lave fængende busreklamer, eller bare skal skabe opmærksomhed omkring din virksomhed gennem skilte, visitkort, plakater eller noget fjerde, så hjælper vi dig med at skabe blikfang og styrke dit omdømme via tryksager. Vi laver alt fra bannere, beachflag og messestande til menukort, profilbrochurer, kataloger, og hvad end der tjener dit formål bedst. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har stor erfaring med at levere alle slags tryksager i alle slags formater, som gør stort indtryk på din målgruppe. Skal du f.eks. på en messe, er det altafgørende, at modtageren får et mærkbart indtryk af din virksomhed og mere end bare en henvisning til en hjemmeside med hjem, hvis de skal huske din virksomhed.

Simpelt for dig

Det er ikke uvant for os at udvikle pakkeløsninger – både store og små, hvor alle dine produkter og hele din markedsføring får ét ensartet udtryk.

De fleste trykkerier er specialister inden for et eller to bestemte områder. Vi har gennem de sidste 20 år udviklet et bredt netværk til adskillige trykkerier i ind- og udland. Det gør, at du får den bedste kvalitet, sparer tid og penge og får et samlet visuelt udtryk, som kan bruges på alle slags tryksager og reklameartikler.

En af de helt store fordele for dig er, at vi kan overføre den samme visuelle stil, som vi udvikler på tryk, til hele din online kommunikation. Du kan læse mere om vores kompetencer inden for online kommunikation her.

FÅ STYR PÅ DIN MARKEDSFØRING