100% BIONEDBRYDELIGE TRYKSAGER UDEN KOMPROMIS AF PRIS, KVALITET OG UDSEENDE

Hos Thomsen&Co laver vi tryksager som er 100% nedbrydeligt og 100% fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

Vi mener, at det er de små skridt, der gør forskellen, og at vi sammen kan arbejde os hen mod FN’s 17 verdensmål om en grønnere og mere bæredygtig klode. Samtidig oplever vi, at omverdenen kræver bæredygtighed som aldrig før – derfor vil vi være med til at gøre en forskel, og vi tilbyder således, at din virksomhed kan få lavet tryksager i 100% bionedbrydeligt materiale, som kan understrege jeres bæredygtige profil.

CRADLE TO CRADLE

Er verdens strengeste miljøcertificering, klik på billedet og læs mere om det.

Cradle to cradle logo

Det mener fremtidens forbrugere

95%

mener vi skal forbruge mindre for at bevare miljøet til kommende generationer

91%

mener at forurening og miljøet er det største problem vi står over for

90%

vil opfordre andre til at købe fra socialt og miljømæssigt ansvarlige virksomheder

70%

mener, at virksomheder skal holdes ansvarlige hvis de skader miljøet

Kilde: BBMG og GlobeScan. Fremtidens bevidste forbrugere kaldes Aspirationals, som udgør 40% af verdens befolkning. De er trendsættere og en stigende gruppe. Analysen er baseret på 21.000 interviews i 21 lande.

KVALITETEN ER DEN SAMME

Men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med papirets struktur.
Det har været en generel opfattelse, at bæredygtigt papir er det samme som genbrugspapir, og at det dermed er lidt gråt og meleret og ser rustikt ud. Det gør det ikke!

Udviklingen har nemlig gjort, at det i dag kan lade sig gøre at få bæredygtigt papir og karton som har samme kvalitet og udseende som almindeligt papir. Thomsen&Co kan derfor tilbyde at lave 100% bionedbrydelige tryksager i alle almindelige papirtyper, f.eks. som bestrøget- og ubestrøget papir.

brochure green printing

PRISEN ER DEN SAMME

Hos Thomsen&Co anerkender vi, at prisen altid er en vigtig parameter. Men vi ønsker, at udbredelsen af bæredygtige tryksager øges, og vi tilbyder derfor, at prisen er det samme som almindelige tryksager.

Økologiske og bæredygtige produkter er som regel dyrere end traditionelle produkter. Men ikke når det gælder Thomsen&Co.

CRADLE TO CRADLE

Der har ikke hidtil været mærker som har kunnet garantere, at et produkt er 100% fri for tilsatte skadelige kemikalier og tungmetaller. Men det gør Cradle to Cradle. Der er nul tolerance over for indholdsstoffer der er giftige for mennesker eller miljø. Cradle to Cradle er ikke blot et produktmærke, men en certificering der analyserer hele produktets livscyklus.

Hvor traditionelle tryksager efterlader et restprodukt, der skal deponeres, kan vores ’Green Printing’ nedbrydes i naturen uden at efterlade et aftryk. Derfor bærer vores tryksager anprisningen ’Cradle to Cradle’.

Denne certificering er verdens strengeste miljøcertificering, og den garanterer, at et produkt hverken forurener eller bruger af jordens begrænsede ressourcer, men indgår som en del af jordens naturlige kredsløb både før, under og efter brug. Den sikre også, at tryksagerne er produceret under så miljøvenlige forhold som muligt, bl.a. helt CO2 neutralt, ved udelukkende at bruge vedvarende energi fra vindkraft.

Cradle to cradle logo

VIL DU VIDE MERE?