Facebook Canvas – øjeblikkelige oplevelser

Facebook på mobilen

Det er efterhånden alment kendt, at folk bruger størstedelen af deres online tid på mobilen – og ofte kun i et par enkelte apps, så som Facebook.

Men udfordringen er, at det kan virke umuligt at fange og fastholde forbrugernes opmærksomhed. Det store spørgsmål for virksomheder er, hvordan de fortæller spændende historier om sit brand og produkter på mobilen?

Mobilvenligt og hurtig indlæsning 

Ofte er problemet for mange virksomheder, at de hjemmesider, som annoncerne eller opslagene linker til, åbner langsomt og ikke altid er optimeret til mobil. Canvas åbner op til 10 gange hurtigere på mobilen end standardhjemmesider.

Interaktiv

Facebook Canvas åbner op for muligheden for at dele informationer hurtigt, flot visuelt og på en måde, hvor det er nemt for folk at foretage de nødvendige handlinger.

Eksklusiv og brugervenlig

Med Canvas får man en fleksibel digital reklame-funktion, hvor man kan vise produkter og historier i et miks af videoer, billeder, tekst og call-to-action knapper, der skaber eksklusive oplevelser for forbrugeren. Du kan skræddersy Canvas oplevelsen lige præcis, som du vil. En karrusel af billeder, tilt-funktion for panorama billeder, zoom effekter og meget andet. Canvas er altså optimalt til mobilen, hvor man kan opleve og interagere med indholdet på en helt anden måde, end det for det meste er muligt på mobilversionen af hjemmesider.

Hvis du virkelig vil krydre dine opslag og annoncer med mobilvenlige oplevelser, der fanger brugeren ved første øjekast, så benyt dig af Facebook Canvas.

Hos Thomsen&Co har vi specialiseret os i sociale medier.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig.