Racehall

Tryksager, SoMe, Strategi, Visuel identitet, Web

OM RACEHALL

Racehall er verdens mest professionelle gokart-bane. Med deres 1.000 m lange indendørs bane og professionelle udstyr sikrer de vejen til hyggelige konkurrencestunder for både børn og voksne. I huset findes også Voicehall, Racing Room, Skiarena og deres amerikansk inspirerede restaurant ”The Diner”.

“God og hurtig kommunikation! Det er altid en fryd at samarbejde med Thomsen&Co. De har god humor og god service. Vi sætter stor pris på den gode sparring, der følger med og viljen til at gøre den ekstra indsats, der skal til for, at både vi og kunderne får det bedste resultat.”
– Henrik Stærmose, Adm. direktør og medejer, Racehall

Kunde

Racehall

Website

racehall.com

Services

Tryksager, SoMe, Strategi, Visuel identitet, Web

Send forespørgsel

Kontakt os

Kontakt mig

Betingelser og vilkår

1. Disse betingelser og vilkår gælder, når du køber en af vores pakkeløsninger.

2. Bindingsperiode og opsigelse
2.1. Ved køb af en pakkeløsning binder du dig for 12 måneder ad gangen, herefter 3 måneders opsigelse.
2.2. Du vil altid kunne vælge en ny pakkeløsning, såfremt det ønskes.

3. Betaling og priser
3.1. Ved køb af en pakkeløsning skal der oplyses bankoplysninger fra den pågældende konto, som du ønsker pengene skal trækkes fra.
3.2. Betalingen vil foregå en måned forud.
3.3. Priserne på pakkeløsningerne eksklusivt moms.

4. Afrapportering
4.1. Du vil hver måned få tilsendt en afrapportering af månedens vigtigste resultater, og hvordan dine annoncer har præsteret.

5. Privacy Policy
5.1. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.
5.2. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.