OK

Tryksager

OM OK

OK er af mange danskere kendt som en kæde af tankstationer. Men OK er meget mere end det. OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, naturgas, varmepumper, solceller, el, forsikring og telefoni.

“Thomsen&Co formår at klare alle slags opgaver med tryk – uanset format, mængde og materiale. De giver god sparring, og de har fingeren på pulsen, så vi får ofte præsenteret nye materialer og muligheder. Vi kan altid regne med at få vores opgaver løst før deadlines og til en fair pris.”
– Birgitte Brøndberg, Marketing Projektleder, OK

Kunde

OK

Website

ok.dk

Services

Tryksager

Send forespørgsel

Kontakt os

Kontakt mig

Betingelser og vilkår

1. Disse betingelser og vilkår gælder, når du køber en af vores pakkeløsninger.

2. Bindingsperiode og opsigelse
2.1. Ved køb af en pakkeløsning binder du dig for 12 måneder ad gangen, herefter 3 måneders opsigelse.
2.2. Du vil altid kunne vælge en ny pakkeløsning, såfremt det ønskes.

3. Betaling og priser
3.1. Ved køb af en pakkeløsning skal der oplyses bankoplysninger fra den pågældende konto, som du ønsker pengene skal trækkes fra.
3.2. Betalingen vil foregå en måned forud.
3.3. Priserne på pakkeløsningerne eksklusivt moms.

4. Afrapportering
4.1. Du vil hver måned få tilsendt en afrapportering af månedens vigtigste resultater, og hvordan dine annoncer har præsteret.

5. Privacy Policy
5.1. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.
5.2. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.