Bad Design

SoMe, Strategi, Web, Tryksager

Om dette projekt

BadDesign Aarhus er en eksklusiv forhandler af badeværelsesløsninger og produkter. I deres 300 m2 store showroom i Aarhus kan man blandt andet blive opdateret på tidens trends fra nogle af landets førende leverandører indenfor armaturer, sanitet og tilbehør til badeværelset.

“Thomsen&Co klarer opgaverne på fornem vis. Vores udfordring var at finde et bureau, som kunne efterleve vores ønskede udtryk og stil, som er præget af eksklusivitet og elegance. Thomsen&Co arbejder professionelt og skaber værdifulde resultater.
– Sif Christensen, Stifer og ejer, BadDesign

Kunde

BadDesign, Aarhus

Website

baddesignaarhus.dk

Services

SoMe, Strategi, Web, Tryksager

Send forespørgsel

Kontakt os

Kontakt mig

Betingelser og vilkår

1. Disse betingelser og vilkår gælder, når du køber en af vores pakkeløsninger.

2. Bindingsperiode og opsigelse
2.1. Ved køb af en pakkeløsning binder du dig for 12 måneder ad gangen, herefter 3 måneders opsigelse.
2.2. Du vil altid kunne vælge en ny pakkeløsning, såfremt det ønskes.

3. Betaling og priser
3.1. Ved køb af en pakkeløsning skal der oplyses bankoplysninger fra den pågældende konto, som du ønsker pengene skal trækkes fra.
3.2. Betalingen vil foregå en måned forud.
3.3. Priserne på pakkeløsningerne eksklusivt moms.

4. Afrapportering
4.1. Du vil hver måned få tilsendt en afrapportering af månedens vigtigste resultater, og hvordan dine annoncer har præsteret.

5. Privacy Policy
5.1. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.
5.2. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.